Our team

Patty Petropoulou

5Rhythms Instructor

Η Πάττυ Πετροπούλου χρησιμοποιεί το εργαλείο των 5Ρυθμών για να σου δείξει τον τρόπο να είσαι πιο ελεύθερος, πιο αληθινός πιο παρών στην ζωή σου.

Οι 5Ρυθμοί είναι μια φοβερή πρακτική, προσιτή σε όλους, ικανή να αλλάξει ζωές, σερβιρισμένη με το περιτύλιγμα της μουσικής, του live djing, του ecstatic dance. Ναι, είναι όλα αυτά και ναι έχει πλάκα και ναι περνάμε ωραία, είναι sexy, ειναι φυσικά provocative μα πάνω απ’όλα είναι φιλοσοφία και τρόπος να ζεις.

Το θέμα είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο κέντρο σου, να παραμένεις προσηλωμένος στον στόχο σου, ό,τι και όσο χαμός να συμβαίνει γύρω σου.
Σαν το μάτι του κυκλώνα, να μένεις σταθερός.

Δείτε περισσότερα εδώ: @5Rhythms(Lets’s Move)

Alice Antonopoulou

Aerial Yoga Instructor

Έχοντας ασχοληθεί για καιρό με το fitness κάποια στιγμή κατάλαβα πως χρειαζόμουν κάτι πιο ουσιαστικό στη ζωή μου. Τότε ήταν που ήρθα σε επαφή με τον Σύγχρονο χορό και στη συνέχεια με τα Εναέρια Ακροβατικά και την Αerial Yoga. Από hobby έγινε καθημερινή πρακτική που με έκανε να ξεπεράσω τους φόβους μου, να ανοιχτώ σε καινούριες εμπειρίες σωματικά και πνευματικά και να προσπαθώ να συμμετέχω σε ο,τι κάνω συνειδητά. Ήταν φυσική εξέλιξη για μένα να θέλω να προσφέρω κάτι ανάλογο στον κόσμο.

Δείτε περισσότερα εδώ: @Alice_Antonopoulou

Dibelo Dimitris

Ashtanga Yoga & Hatha Yoga Instructor

Η καθημερινή μου πρακτική στην Ashtanga Vinyasa γιόγκα άλλαξε τον τρόπο προσέγγισης της ζωής μου με ανοιχτά τα μάτια, την καρδιά και το μυαλό, επιτρέποντάς μου να πετύχω την αίσθηση της ευκολίας και της αποδοχής που ποτέ δεν πίστευα ότι είναι εφικτή. Επιλέγοντας να περπατήσω κάτω από αυτό το μονοπάτι άλλαξε τη ζωή μου εντελώς και με άφησε με περισσότερη  αποδοχή του εαυτού μου και της φύσης της πραγματικότητας από όσο πίστευα ποτέ. Οι αλλαγές θα υπάρχουν πάντα, αλλά τις βλέπω σαφώς και γρήγορα τώρα, και χάρη στην πρακτική της γιόγκα, έχω τα εργαλεία να δουλεύω με μεγάλη επιδεξιότητα.

Read more at www.dibelo.yoga

& @Dibelo_Dimitris

dibelo_dimitris
aggeliana_vlachou

Aggeliana Vlachou

Pilates & Dance Instructor.

Η Αγγελίαννα Βλάχου ξεκίνησε την ενασχόληση της με τον χορό στα 4 της χρόνια, περνώντας τις εξετάσεις RAD στο μπαλέτο. Από το 2011 μέχρι το το 2017, έχοντας σαν βάση την Ιταλία, ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη δουλεύοντας σαν χορεύτρια και δασκάλα χορού. Στην συνέχεια πιστοποήθηκε και σαν pilates instructor,  δουλεύοντας με χορευτές και μη. Από το 2017 μέχρι το 2022, έμεινε στην Νάξο δουλεύοντας στο Motus Dance Studio σαν δασκάλα μπαλέτου, σύγχρονου, τάνγκο και σαν pilates instructor. Τον Σεπτέμβριο του 2022 μετακόμισε στην Πάτρα.

Δείτε περισσότερα εδώ: @aggeliana_vlachou

Maria Tsenikoglou

Pilates Instructor

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.ειδικοτητα κλασσικού αθλητισμού και δραστηριοτήτες κλειστού χώρου. Διαπιστευμενη pilates instructor. Fitness instructor  ,εχει ασχοληθεί  με την χοροδιδασκαλια παραδοσιακών χορών (διδασκαλία μαθητών πρωτοβάθμιας)υπήρξε πρωταθλήτρια 100 μέτρων καθώς και προπονητρια στίβου

Δείτε περισσότερα εδώ: @M_Tsenikoglou

Evi Aggelakopoulou

Δημιουργική γραφή

Η Εύη Αγγελακοπούλου σπούδασε Κοινωνική Εργασία στο Τ.Ε.Ι. Πάτρας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημιουργική Γραφή από το Ελληνικό ανοικτό πανεπιστήμιο. Πιστεύοντας ότι η γραφή μπορεί να γίνει μέσο γνώσης αλλά και έκφρασης του εαυτού παρακολούθησε τα προγράμματα εξειδικευμένης επιμόρφωσης Δημιουργική γραφή και Αυτογνωσία και διαπαιδαγώγηση στη σχολική ηλικία στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι κειμενογράφος στην διαδικτυακή πλατφόρμα Prosvasis.co και εκφράζεται στο προσωπικό της blog http://www.newmanitou.blogspot.gr.

Kyritsi Daphne

Yoga Instructor

Μετά από χρόνια ενασχόλησης μου με την Yoga, τα οφέλη στο σώμα μου, την ψυχολογία και την διάθεση μου ήταν φανερά.Έτσι αποφάσισα να εμβαθύνω τις γνώσεις μου και την πρακτική μου ολοκληρώνοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα 200hr Yoga Instructor και 500hr Traditional Yoga.Σήμερα, σχεδιάζω και παραδίδω μαθήματα Yoga και απολαμβάνω τη συνεχή μάθηση και απόκτηση εμπειριών.
Δείτε περισσότερα εδώ @da.phna