Our team

Eva Alexandrou

Yoga Instructor

“Άκου! Είναι που κάτι θέλω να σου πώ..”

Μέσα από ενα προσωπικό ταξίδι , ν αφουγκραστώ σώμα και νου ,οδηγηθηκα στην εκπαίδευση μου πάνω στην Yin and Restorative Yoga καθώς και στο Τhai Yoga massage. Ένα ταξίδι φροντίδας, αγάπης και βαθείας ενδοσκόπησης. Ένα ταξίδι εμπιστοσύνης στην φυσική ροή των πραγμάτων, του σώματος και του νου. Μέσα στα πλαίσια ενός ασφαλούς χώρου, που σκοπό έχει την απελευθέρωση της μλοκαρισμενης ενεργειας. Σ έναν τέτοιο χώρο ξεκινά μια θεραπευτική διαδικασία για όσους έχουν την ανάγκη αλλά και τη θέληση για αλλαγή και εξέλιξη.

Namaste

Eva_Alexandrou
dibelo_dimitris

Dibelo Dimitris

Ashtanga Yoga & Hatha Yoga Instructor

Η καθημερινή μου πρακτική στην Ashtanga Vinyasa γιόγκα άλλαξε τον τρόπο προσέγγισης της ζωής μου με ανοιχτά τα μάτια, την καρδιά και το μυαλό, επιτρέποντάς μου να πετύχω την αίσθηση της ευκολίας και της αποδοχής που ποτέ δεν πίστευα ότι είναι εφικτή. Επιλέγοντας να περπατήσω κάτω από αυτό το μονοπάτι άλλαξε τη ζωή μου εντελώς και με άφησε με περισσότερη  αποδοχή του εαυτού μου και της φύσης της πραγματικότητας από όσο πίστευα ποτέ. Οι αλλαγές θα υπάρχουν πάντα, αλλά τις βλέπω σαφώς και γρήγορα τώρα, και χάρη στην πρακτική της γιόγκα, έχω τα εργαλεία να δουλεύω με μεγάλη επιδεξιότητα.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.dibelo.yoga & @Dibelo_Dimitris

Mariana Nikolidaki

Yoga Instructor

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής που εστιάζει στην καθιστική ζωή, την προσήλωση σε διάφορες ‘’έξυπνες’’ οθόνες και η έκρυθμη αύξηση των ορμονών του άγχους, συντελούν στο να απωλέσουμε σταδιακά τη σωματική μας ευθυγράμμιση, καθώς και την ψυχική και πνευματική μας ισορροπία. Βιώνοντας προσωπικά το κόστος του σύγχρονου τρόπου ζωής, στράφηκα πριν αρκετά χρόνια στην κινησιοθεραπεία μέσω διαφόρων ειδών άσκησης, όπως ο μοντέρνος χορός, η αθλητική γυμναστική και η Yoga στις εκφάνσεις της Hatha/Vinyasa και Aerial εκδοχή της. Είμαι εδώ για να σε πείσω βιωματικά και όχι θεωρητικά πως μπορείς να νιώσεις τα οφέλη της YOGA μέσα από κάθε μοναδική μας πρακτική, ώστε να κάνουμε ένα πρώτο βήμα μαζί για την εξάλειψη του χρόνιου πόνου και της θλίψης. Οι πρακτικές μας θα εκπέμπουν χαμόγελο και θα στοχεύουν στην αφύπνιση του σώματος και του νου!

Δείτε περισσότερα εδώ: @mariana_tales2

Patty Petropoulou

5Rhythms Instructor

Η Πάττυ Πετροπούλου χρησιμοποιεί το εργαλείο των 5Ρυθμών για να σου δείξει τον τρόπο να είσαι πιο ελεύθερος, πιο αληθινός πιο παρών στην ζωή σου.

Οι 5Ρυθμοί είναι μια φοβερή πρακτική, προσιτή σε όλους, ικανή να αλλάξει ζωές, σερβιρισμένη με το περιτύλιγμα της μουσικής, του live djing, του ecstatic dance. Ναι, είναι όλα αυτά και ναι έχει πλάκα και ναι περνάμε ωραία, είναι sexy, ειναι φυσικά provocative μα πάνω απ’όλα είναι φιλοσοφία και τρόπος να ζεις.

Το θέμα είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο κέντρο σου, να παραμένεις προσηλωμένος στον στόχο σου, ό,τι και όσο χαμός να συμβαίνει γύρω σου.
Σαν το μάτι του κυκλώνα, να μένεις σταθερός.

Δείτε περισσότερα εδώ: @5Rhythms(Lets’s Move)

Katerina Andriopoulou

Aerial Yoga Instructor & Hatha Yoga Instructor

Έχοντας ασχοληθεί για καιρό με το fitness κάποια στιγμή κατάλαβα πως χρειαζόμουν κάτι πιο ουσιαστικό στη ζωή μου. Μέσα από την πρακτική της γιόγκα ανακάλυψα τις πραγματικές δυνατότητες του ανθρώπινου φυσικού σώματος και τη βαθιά επιρροή που ασκεί στο αιθερικό μας σώμα, καθώς και στο πνεύμα. Σχεδιάζοντας μαθήματα για όλα τα επίπεδα και γράφοντας διαλογισμούς, παραμένω ανήσυχος αναζητητής του μονοπατιού της γιόγκα.

Δείτε περισσότερα εδώ:  @katerina_andrew

Kat_Andriopoulou

Eleni Darra

Pilates Instructor.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Πρωταθλημα και κυπελλο Ελλαδος γυναικών με την Άσε ορμή, πρωτάθλημα νεανίδων Ακαδημία των σπορ Πάτρας, πιστοποιημένη Pilates instructor, πιστοποιημένη σε προγράμματα εκγύμνασης μαζικού αθλητισμού παγκόσμιου βεληνεκούς, πολυετή προϋπηρεσία στον χώρο του fitness. Δραστήρια και ανήσυχο πνεύμα που αναζητά την ισορροπία στον πολυδιάστατο τρόπο ζωή μας !

Αυτή την ισορροπία την βρίσκει μέσω του Pilates !

Maria Tsenikoglou

Pilates Instructor

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.ειδικοτητα κλασσικού αθλητισμού και δραστηριοτήτες κλειστού χώρου. Διαπιστευμενη pilates instructor. Fitness instructor  ,εχει ασχοληθεί  με την χοροδιδασκαλια παραδοσιακών χορών (διδασκαλία μαθητών πρωτοβάθμιας)υπήρξε πρωταθλήτρια 100 μέτρων καθώς και προπονητρια στίβου

Δείτε περισσότερα εδώ: @M_Tsenikoglou