patty Petropoulou

Patty Petropoulou

5Rhythms Instructor

Η Πάττυ Πετροπούλου χρησιμοποιεί το εργαλείο των 5Ρυθμών για να σου δείξει τον τρόπο να είσαι πιο ελεύθερος, πιο αληθινός πιο παρών στην ζωή σου.

Οι 5Ρυθμοί είναι μια φοβερή πρακτική, προσιτή σε όλους, ικανή να αλλάξει ζωές, σερβιρισμένη με το περιτύλιγμα της μουσικής, του live djing, του ecstatic dance. Ναι, είναι όλα αυτά και ναι έχει πλάκα και ναι περνάμε ωραία, είναι sexy, ειναι φυσικά provocative μα πάνω απ’όλα είναι φιλοσοφία και τρόπος να ζεις.

Το θέμα είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο κέντρο σου, να παραμένεις προσηλωμένος στον στόχο σου, ό,τι και όσο χαμός να συμβαίνει γύρω σου.
Σαν το μάτι του κυκλώνα, να μένεις σταθερός.

Alice antonopoulou

Alice Antonopoulou

Aerial Yoga Instructor

Έχοντας ασχοληθεί για καιρό με το fitness κάποια στιγμή κατάλαβα πως χρειαζόμουν κάτι πιο ουσιαστικό στη ζωή μου. Τότε ήταν που ήρθα σε επαφή με τον Σύγχρονο χορό και στη συνέχεια με τα Εναέρια Ακροβατικά και την Αerial Yoga. Από hobby έγινε καθημερινή πρακτική που με έκανε να ξεπεράσω τους φόβους μου, να ανοιχτώ σε καινούριες εμπειρίες σωματικά και πνευματικά και να προσπαθώ να συμμετέχω σε ο,τι κάνω συνειδητά. Ήταν φυσική εξέλιξη για μένα να θέλω να προσφέρω κάτι ανάλογο στον κόσμο.

dibelo_dimitris

Dibelo Dimitris

Ashtanga Yoga & Hatha Yoga Instructor

Η καθημερινή μου πρακτική στην Ashtanga Vinyasa γιόγκα άλλαξε τον τρόπο προσέγγισης της ζωής μου με ανοιχτά τα μάτια, την καρδιά και το μυαλό, επιτρέποντάς μου να πετύχω την αίσθηση της ευκολίας και της αποδοχής που ποτέ δεν πίστευα ότι είναι εφικτή. Επιλέγοντας να περπατήσω κάτω από αυτό το μονοπάτι άλλαξε τη ζωή μου εντελώς και με άφησε με περισσότερη  αποδοχή του εαυτού μου και της φύσης της πραγματικότητας από όσο πίστευα ποτέ. Οι αλλαγές θα υπάρχουν πάντα, αλλά τις βλέπω σαφώς και γρήγορα τώρα, και χάρη στην πρακτική της γιόγκα, έχω τα εργαλεία να δουλεύω με μεγάλη επιδεξιότητα.

Read more at www.dibelo.yoga

Stratos kontogeorgis

Stratos Kontogeorgis

Aikido Instructor

Ο Στράτος Κοντογεώργης άρχισε την τέχνη το 2002, με δάσκαλο τον Γ. Κολιόπουλο, συνέχισε με τον Γ. Βασιλάκο, έγινε κάτοχος του 1ου dan Aikikai το 2010 και του 2ου το 2013, υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου Urban Aldenklint, 7ο dan Aikikai. Από το 2015 ζει και διδάσκει την τέχνη στην Πάτρα, όπου ίδρυσε το Aikido Patras. η σχολή έχει έδρα στο Hatha studio από το 2018.

Melpo Kosti

Melpo Kosti

Acuponcture & Reflexology Therapist

Η Μελπω κωστη επί σειρα ετών εργαστηκε ως ηθοποιός στο θεατρο και την τηλεοραση. Σήμερα είναι φυσικοθεραπευτρια Κινησιολόγος Εφαρμοσμένης Κινησιολογίας (Touch For Health) και βελονίστρια της Παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής την οποίοα ασκεί από το 2011 βελονισμος και η Εφαρμοσμένη Κινησιολογία πλαισιώνουν τη φυσικοθεραπευτικη συνεδρία επιταχύνοντας την δράση της και βοηθούν να διατηρηθούν τα θεραπευτικά αποτελέσματά της.

sophie_tzakosta

Sophie Tzakosta

Yoga Works Instructor

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη yoga επαγγελματικά, τελείως τυχαία, μετά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Για την ακρίβεια, ξεκίνησα το πρώτο μου εκπαιδευτικό περισσότερο σαν ψυχοθεραπεία, παρά με σκοπό τη διδασκαλία. Ήθελα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου κάνοντας κάτι που αγαπώ και τελικά μου έκανα το πιο όμορφο δώρο! Και κάπως έτσι, το ένα έφερε το άλλο και βρέθηκα σε μια αίθουσα να καθοδηγώ. Και ανακάλυψα τι σημαίνει να έρχεται το τέλος της μέρας και να αισθάνεσαι πλήρης και δημιουργικός.

tsenikoglou maria

Maria Tsenikoglou

Pilate Instructor

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.ειδικοτητα κλασσικού αθλητισμού και δραστηριοτήτες κλειστού χώρου. Διαπιστευμενη pilates instructor. Fitness instructor  ,εχει ασχοληθεί  με την χοροδιδασκαλια παραδοσιακών χορών (διδασκαλία μαθητών πρωτοβάθμιας)υπήρξε πρωταθλήτρια 100 μέτρων καθώς και προπονητρια στίβου

eleni_andriopoulou

Eleni Andriopoulou

Aerial Silks

Η Ελένη είναι ένας απλός άνθρωπος, σπούδασε & εργάστηκε στα εξής παρακάτω, μηχανικός αυτοκινήτων,πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία & Kick boxing, Δασκάλα χορού & ακροβατικών /χορογράφος (ιδιοκτήτρια σχολής χορού), εκπαιδεύτρια Kitesurf . Έρχεται λοιπόν στο Hatha Yoga & Pilates Studio για να μας διδάξει 1,5 ώρα την εβδομάδα την τέχνη που πολύ αγαπάει … την τέχνη των εναέριων ακροβατικών πανιών

Secured By miniOrange