Διαδικτυακά και Δια ζώσης Μαθήματα

Γιατί διαδικτυακή ιδιωτική γιόγκα;

Πιστεύουμε ότι η γιόγκα μπορεί να ωφελήσει κάθε άτομο.
Ένα ιδιωτικό μάθημα γιόγκα σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια υγιή συνήθεια γιόγκα!

Για οποιονδήποτε στο σπίτι

Ίσως δυσκολεύεστε να παρακολουθήσετε τακτικά μαθήματα λόγω αναπηρίας ή τραυματισμού. Ή ίσως δεν έχετε χρόνο ή επιθυμία να μετακινηθείτε σε ένα στούντιο (σε κανέναν δεν αρέσει να κάθεται μέσα από την κίνηση). Όποιος και αν είναι ο λόγος, η κράτηση μιας διαδικτυακής κατηγορίας θα σας ωφελήσει.

Για συχνούς ταξιδιώτες ή ομογενείς

Όσοι ταξιδεύουν συχνά μπορούν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν τη συνήθη γιόγκα τους κάνοντας online μαθήματα γιόγκα. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε υπεύθυνοι και να βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να ασκείτε όπου κι αν βρίσκεστε.

Online Vinyasa Yoga class demo

Οφέλη από τα διαδικτυακά μαθήματα ιδιωτικής γιόγκα

Τα διαδικτυακά ιδιωτικά μαθήματά αφορούν εσάς – τον ρυθμό σας, τους στόχους σας, το πρόγραμμά σας.

Εύκολη ρύθμιση

Δεν χρειάζεται να είστε τεχνολογικός μάγος για να έχετε ένα καταπληκτικό μάθημα γιόγκα στο διαδίκτυο. Απλώς ανοίξτε το στρώμα σας και βεβαιωθείτε ότι ο φορητός ή το tablet σας είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.

Αποτελεσματική και ασφαλής ευθυγράμμιση

Ο ιδιωτικός σας εκπαιδευτής γιόγκα θα επικοινωνήσει μαζί σας σε όλη την τάξη με προσαρμογές για να εξασφαλίσει τη σωστή και ασφαλή ευθυγράμμιση.

Απαράμιλλη άνεση

Τα διαδικτυακά ιδιωτικά μαθήματα γιόγκα σας θα προγραμματιστούν σε μια στιγμή που είναι πιο βολική για εσάς. Όχι άλλο άγχος για την έγκαιρη τάξη.

Οnline Hatha Yoga class demo

Εκπαιδευτές Γιόγκα κορυφαίου επιπέδου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής μας είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής γιόγκα 500 ωρών. Προσωπικά ελέγχει και εγκρίνει κάθε εκπαιδευτή για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη ιδιωτική εμπειρία γιόγκα.

Οφέλη της γιόγκα

Βελτιώστε την ισορροπία και την ευελιξία σας, ανακουφίζοντας παράλληλα το άγχος, την κατάθλιψη και το στρές. Ο εκπαιδευτής σας θα τροποποιήσει τα μαθήματα ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Δημιουργήστε μια πρακτική στο σπίτι

Οι εκπαιδευτές γιόγκα μας θα σας προσφέρουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αναπτύξετε μια υγιεινή πρακτική στο σπίτι που μπορείτε να συνεχίσετε πέρα από τα ιδιωτικά μαθήματα γιόγκα.

Πληρωμές δεκτές και μέσω PayPal