Festival Aerial & Laughter Yoga 13 – 14 Δεκεμβρίου

AERIAL YOGA

Ένας εναλλακτικός  τρόπος γυμναστικής πάνω σε υφασμάτινες αιώρες που χρησιμοποιούνται από κούνια  μέχρι που καταλήγουν σε ένα όμορφο κουκούλι όπου μέσα του θα χαλαρώσετε και θα ξεκουραστείτε βαθιά. Φέρτε τον κόσμο σας τα πάνω κάτω και βιώστε μια μοναδική εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο που γυμναζόσασταν μέχρι σήμερα . Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία γύρω από την yoga για να δοκιμάσετε την aerial yoga απλά πρέπει να είσαστε έτοιμοι να αφεθείτε στην εμπειρία της διαφορετικότητας

Ένας συνδυασμός ελεύθερης ταλάντωσης με τις γνωστές στάσεις yoga που δυναμώνει το σώμα, βοηθά στο να ευθυγραμμιστούν οι σπόνδυλοι αλλά και να αποσυμπιεστούν οι αρθρώσεις μας. Ακόμα, αυξάνει την ελαστικότητα του σώματος και βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, διώχνοντας τα οιδήματα που συχνά έχουμε στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματος, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αυτοπεποίθηση.

LAUGHTER YOGA
Το γέλιο είναι πηγή ενέργειας και ευεξίας. Αυτό είναι που εντόπισε ο Dr. Μadan Kataria, ο οποίος και συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας ομάδων που θα είχαν αυτόν και μόνο το σκοπό. Να συυγκεντρώνονται και να το ρίχνουν στο…. γέλιο. Σήμερα 15 χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου Club γέλιου, έχουμε να κάνουμε με ένα παγκόσμιο φαινόμενο με περισσότερα από 6.000 τέτοια Club σε 60 χώρες. Η ιδέα του laughter yoga είναι απλή, αλλά και ιδιαίτερα έξυπνη. Εκείνο που συνειδητοποίησε ο Dr. Madan ήταν πως οι ευεργετικές επιδράσεις ενός αβίαστου, “ξεκαρδιστικού” γέλιου είναι το ίδιο έντονες και επωφελείς είτε κάποιος γελά με κάποιο αστείο, χιούμορ ή μια καλή κωμωδία, είτε γελά χωρίς λόγο. Αυτό είναι λοιπόν που κάνουν στα club γέλιου. Συγκεντρώνονται και ο ένας με τον άλλο, με την οπτική και μόνο επαφή και κάποιες ασκήσεις από τον yoga teacher, ξεσπούν σε αβίαστα γέλια. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τις βασικές αναπνοές της τεχνικής yoga που τους βοηθούν να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ LAUGHTER YOGA Θετική ενέργεια:
Η κάθε συνεδρία laughter yoga υπόσχεται να σε γεμίσει με θετική ενέργεια. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις πιο άνετα να καταπολεμήσεις το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Οφέλη στην υγεία:
Όσοι έχουν συμμετέχει σε κάποια από τις συνεδρίες της laughter yoga δηλώνουν πως κάτι τέτοιο τους βοήθησε πολύ να αισθανθούν καλύτερα και σε φόρμα. Πιο συγκεκριμένα η yoga θα συμβάλλει:- στην καταπολέμηση κάποια συνηθισμένης δυσφορίας, η οποία μπορεί να οφείλεται στην κοινή γρίπη ή στο κρυολόγημα- ανακουφίζει τα συμπτώματα που οφείλονται σε χρόνιες παθήσεις- τονώνουν την καρδιά και το καρδιαγγειακό σύστημα γενικότερα Η ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Σύμφωνα με κλινικές έρευνες του πανεπιστημίου του Gratz στην Αυστρία, την Ινδία και τις ΗΠΑ το γέλιο μειώνει τα επίπεδα των στρεσογόνων ορμονών (επινεφρίνη και κορτιζόλη) στο αίμα. Όπως καταλαβαίνεις αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αισθάνεσαι καλύτερα, να μπορείς να αντιμετωπίσεις το άγχος και το στρες της δουλειάς και των υποχρεώσεων.

PROGRAM

Σάββατο 13/12Κυριακή 14/12 
Aerial Yoga begineres                                       
10:30-11:30
Aerial Yoga Beginers                          
10:30 -11:30
 
Aerial Yoga master
12:00-13:00
Aerial Yoga Beginers
12:00-13:00
 
Aerial Yoga Fitness  
18:30-19:30
Aerial Yoga master                                    
17:30-18:30
 
Aerial Yoga Beginers
20:00-21:00
Aerial Yoga Fitness                                   19:00-20:00 
Aerial Yoga Master
21:15-22:15
Aerial Yoga beginers                              20:15-21:15 
 Laughter Yoga & Yoga Nidra                                  
21:30-22:30
 
   

Διδασκει ο Γιωργος Ανδριανοπουλος.

Ο Γιώργος Ανδριανόπουλος είναι δάσκαλος των συστημάτων Xάθα Γιόγκα (Hatha Yoga) και Eναέριας Γιόγκα (Aerial Yoga) πιστοποιημένος από το Κέντρο Σουάχα Εναέριας Γιόγκα (Swaha Aerial Yoga) και απόφοιτος του αμερικάνικου συστήματος Ουνάτα Γιόγκα (Unnata Yoga TM), το οποίο είναι εγκεκριμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Yoga Alliance, όπως και το Κέντρο Σουάχα Εναέριας Γιόγκα. Εργάζεται ως δάσκαλος Παιδικής Γιόγκα και ως συντονιστής Γιόγκα Γέλιου με αντίστοιχη πιστοποίηση από τον μεγαλύτερο αμερικανικό φορέα Παιδικής Γιόγκα, τα στούντιο Yoga Works, και από το Σχολείο Γιόγκα Γέλιου του ιδρυτή του ομώνυμου συστήματος Γιόγκα Γελιου, Dr. Madan Kataria. Eίναι, επίσης, έμπειρος πρακτικός ταϋλανδέζικης μάλαξης, αναγνωρισμένος από το Thai Massage School of Chiang Mai, σουηδικής μάλαξης από τη σχολή Natural Health Science, αγιουρβεδικού μασάζ με εφαρμογή καυτών αιθέριων ελαίων, και κάτοχος πιστοποιητικού στο σύστημα Usui Reiki 1ου και 2ου βαθμού. 

Ο Γιώργος Ανδριανόπουλος συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με γνωστά στούντιο και ξενοδοχεία στην Αττική και την περιφέρεια. Με τη σύζυγό του και ψυχολόγο, Κατερίνα Κανελλοπούλου, έχουν ιδρύσει το Κέντρο Ολιστικής Ψυχολογίας Μάνταλα στη Βουλιαγμένη. Εκεί εφαρμόζουν ένα νέο ολιστικό πρότυπο θεραπείας, το οποίο συνδυάζει εναλλακτικές πρακτικές από τις επιστήμες της Ψυχολογίας και της Υπνοθεραπείας με τις θεραπευτικές εφαρμογές της Γιόγκα, την σωματική μάλαξη και τον διαλογισμό προσφέροντας ολοκληρωτική αυτογνωσία και θεραπεία.

PRICES
PRICE 12€ per class
H LAUGHTER YOGA 10€
Τα μαθήματα του Aerial Yoga έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ανα γκρούπ (10 άτομα)

Reserve your place!
 Για την καταβολή της προκαταβολής επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο  6979657701 ή 2610 000867 για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των θέσεων και κατόπιν κάνετε κατάθεση με το ονοματεπώνυμο σας στον εξής τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΙΒΑΝ: GR2701102260000022663604837 & ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 226/636048-37 ΚΛΑΔΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και μας ενημερώνετε για τη συναλλαγή.