Τιμές

Greek

Εμείς στο Hatha Yoga & Pilates Studio  έχοντας πλήρη επίγνωση της δύσκολης για όλους μας οικονομικής περιόδου που διανύουμε κρατήσαμε χαμηλό το επίπεδο των τιμών μας. Η πρόθεση μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές για όλα τα μαθήματα έτσι ώστε η πρόσβαση στη πρακτική της Yoga και του Pilates που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη σε περιόδους άγχους και έντασης να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προσιτή για όσους ενδιαφέρονται.

Ακόμα παρέχουμε έκπτωση 20% επί των παρακάτω τιμών σε  ανέργους και συνταξιούχους  για όλα τα πρωινά μαθήματα καθώς επίσης και φοιτητικά πακέτα. Απαραίτητη η παρουσίαση της κάρτας ανεργίας ή της φοιτητικής ταυτότητας.

Για να καταφέρουμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο το κόστος δημιουργήσαμε Πακέτα Μαθημάτων με 3 μήνες, 6 μήνες και 12 μήνες. Όσο μεγαλύτερη διάρκεια έχει το κάθε πακέτο τόσο μικρότερο είναι το κόστος ανά μήνα. Αναζητήστε στον τιμοκατάλογο αυτό που σας ενδιαφέρει ψάχνοντας είτε για το είδος του μαθήματος, είτε για την πιο οικονομική πρόταση.

Όλες οι παρακάτω τιμές δέν περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.

  • Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα των θέσεων.