Σεμινάριο Ψυχοσωματικής Έκφρασης

Σεμινάριο Προσωπικής Εξέλιξης και Ψυχοσωματικής  Έκφρασης
 
Δεν χρειάζεται κανενός είδους κινητική εμπειρία!
Δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας!
Μόνο διάθεση παιχνιδιάρικα διερευνητική!
Με στοιχεία αυτοσχεδιασμού, σωμακρόασης, διαλογισμού , με παιχνίδια χορευτικά και ασκήσεις εμπιστοσύνης χωρίς να κρίνουμε, πάντα απαλά και με αγάπη θα ξεκινήσουμε μαζί ένα ταξίδι προσωπικής αναζήτησης.  Καθένας ψάχνει μέσα του, μοιράζεται όπως και όσο θέλει με μοναδικό σκοπό στο τέλος του δρόμου να έχουμε καταλάβει τον εαυτό μας έστω και λίγο καλύτερα...
 
Κύκλος 1ος:  Αυτοδιαχείριση εαυτού.
( Τετάρτη 5 Μαρτίου 19:00 )

Με εργαλείο την κίνηση αφουγκραζόμαστε τη  φωνή της ψυχής μας. Μέσα από  ασκήσεις εμπιστοσύνης, κινητικού/χορευτικού αυτοσχεδιασμού και υπό τους ήχους της μουσικής εξερευνούμε τις ανάγκες, τις ευαισθησίες, τα μπλοκαρίσματα και τα όρια του εαυτού. Το σώμα και η ψυχή, αλληλένδετες υπάρξεις, αλληλεπιδρούν και βοηθούν το ένα το άλλο να εκφραστεί σε βάθος με τον τρόπο που ο καθένας ξεχωριστά έχει ανάγκη μέσα από την υποστήριξη της ομάδας.  Με την ενέργεια της ομάδας κάνουμε ο καθένας τη δική του προσπάθεια να έρθουμε λίγο πιο κοντά στον αληθινό μας εαυτό, να τον αποδεχτόυμε και να τον αγαπήσουμε.
 
Κύκλος 2ος: Μέσα από τα μάτια του φίλου
( Τετάρτη 12 Μαρτίου 19:00 )
 
Στα εργαλεία μας έρχεται να προστεθεί ο Φίλος. Χωρίς κάποια χρέωση οικονομική,  καθένας φέρνει μαζί του το φίλο του, τον άνθρωπο που χωρίς συμφέροντα είναι στη ζωή μας ανιδιοτελώς, τον άνθρωπο που μέσα από τα μάτια του θα προσπαθήσουμε έρθουμε πιο κοντά στο πώς μας βλέπουν οι άλλοι και να ανακαλύψουμε τρόπους να επικοινωνήσουμε καθαρότερα αυτά που έχουμε μέσα μας. Χωρίς φόβο, με εμπιστοσύνη και πάντα με τη στήριξη της ομάδας, με αγκαλιά και χαμόγελα (ή και δάκρυα).
 
 
 
Κύκλος 3ος: Με την αγκαλιά του σύντροφου
( Τετάρτη 19 Μαρτιού 19:00 )

Πιο δύσκολη σχέση αυτή τη φορά.. . Μια σχέση που εμπεριέχει έρωτα και μεγαλύτερο ρίσκο υπερίσχυσης του εγώ... Κρατώντας κατά νου την εμπειρία των δύο προηγούμενων κύκλων, κινούμαστε μαζί με τον άνθρωπό μας (φυσικά αν στη φάση αυτή της ζωής σας είστε μόνοι, να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι! Ελάτε έτσι κ αλλιώς!!) Σημαντικές εδώ οι ασκήσεις εμπιστοσύνης αλλά και χαλάρωσης. Αφήνομαι στα χέρια του συντρόφου μου και τον υποστηρίζω στα δικά μου σε μια συνεχή ανταλλαγή ενέργειας.
 
Κύκλος 4ος: Επανεξέταση εαυτού
( Τετάρτη 26 Μαρτίου 19:00 )
 
Μόνος πάλι με την ομάδα. Έχοντας μαζί την ενέργεια του φίλου και του συντρόφου επανέρχομαι στις ρίζες μου. Με τα ίδια εργαλεία που ξεκίνησα το ταξίδι μου, επανέρχομαι και κοιτάζω βαθιά μέσα μου να δω: τι άλλαξε? Τι έμαθα για μένα? Με αγάπησα λίγο παραπάνω? ¨Με ακούω λίγο καλύτερα? Με φοβάμαι λίγο λιγότερο?
Ένα ταξίδι που έκανε τον κύκλο του θα κλείσει εδώ... Μέχρι την επόμενη φορά...


Διάρκεια : 1:30 ώρa 
Κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ κανονικό , 10 ευρώ φοιτητικό.
Εισηγητής: Ειρήνη Ατματζίδη, Freelance Dance Instructor, Dancer

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στείλτε μας e-mail: info@hathastudio.gr
Πληροφορίες στο τηλ.2610-000867


www.hathastudio.gr info@hathastudio.gr