Προσφορά Thai Massage 20 κουπόνια

Thai Massage: μια ευεργετική θεραπεία με πολλαπλά οφέλη

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας μονο 20 κουπόνια για 1:30´ απο 60€ μονο 35€. Η αγορά του κουπονιού γίνεται μονο με την πληρωμή του και η ισχύς του ειναι για 2 μήνες. Πληροφορίες στο 2610000867 & info@hathastudio.gr
Οι ευεργετικές ιδιότητες του massage είναι γνωστές από παλιά, ωστόσο, ένα συγκεκριμένο είδος, το thai massage, φαίνεται πως κερδίζει στα σημεία με πολλαπλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η αρχαία παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη μάλαξη είναι τεχνική με πιέσεις (πιεσοθεραπεία) και εφαρμογή παθητικών διατάσεων. Ας δούμε, πώς ακριβώς εφαρμόζεται αυτή η θεραπεία:
-Tα δάχτυλα πιέζουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος για να προσφέρουν ανακούφιση από τους πόνους, τη δυσκαμψία, την ένταση, την κούραση και τα συμπτώματα ασθένειας.
-H πίεση ασκείται σε συγκεκριμένα σημεία πάνω στο δέρμα και το μυϊκό σύστημα.
-Τα νεύρα πονάνε και δυσφορούν αν η ροή της ενέργειας μέσα στο σώμα εμποδίζεται για κάποιο λόγο.
-Η πίεση συχνά προκαλεί αρχικά πόνο στον «δέκτη», αλλά τελικά επαναφέρει τη φυσιολογική κυκλοφορία της ενέργειας μέσα στο σώμα και ο «δέκτης» ανακουφίζεται από οποιαδήποτε δυσάρεστα συμπτώματα.
-Τα σημεία πίεσης εντοπίζονται κατά μήκος των «μεσημβρινών», δηλαδή των καναλιών μέσα από τα οποία κυλά η ενέργεια του σώματος. Αυτά τα κανάλια είναι αόρατα, αλλά σύμφωνα με την ανατολική φιλοσοφία υπάρχουν και καθορίζονται με την ίδια ακρίβεια, όπως τα νεύρα.
Στην πραγματικότητα ο «δέκτης», αισθάνεται ένα κύμα ενέργειας να κυλάει μέσα από αυτές τις γραμμές, καθώς ο θεραπευτής τις πιέζει.

Οι ίδιοι «μεσημβρινοί» περνούν μέσα από πολλά μέρη του σώματος και συνδέουν τα ζωτικά όργανα, πράγμα που εξηγεί και γιατί είναι αποτελεσματική η πίεση ενός σημείου που βρίσκεται μακριά από την εστία του πόνου.
Η ταϋλανδέζικη μάλαξη, όπως και ο βελονισμός, όταν γίνεται επιδέξια, μπορεί να ανακουφίσει πολλά είδη χρόνιων παθήσεων και πόνων.