Η Μέθοδος Πιλάτες (Pilates)

H Μέθοδος Πιλάτες (Pilates)

Πέρα από μία μέθοδος γυμναστικής, μία πλήρης μελέτη του ανθρώπινου σώματος.

Η μέθοδος Pilates αναπτύχθηκε στην Αμερική  από τον J.H.Pilates  που συνδύασε τις βασικές αρχές της γιόγκα και άλλων παραδοσιακών μεθόδων άσκησης ,που προέρχονται από τις ανατολικές φιλοσοφίες , με τη δυναμική μεταγενέστερη δυτικών μεθόδων.
Είναι μία από τις διασημότερες μεθόδους γυμναστικής με φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και στη χώρα μας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης εντάσσουν το πιλάτες στο καθημερινό τους πρόγραμμα με πολλά και μακροπρόθεσμα οφέλη, αφού η συγκεκριμένη μέθοδος βασίζεται στην αρχή της πειθαρχίας στην κίνηση και όχι στην σωματική καταπόνηση.

Περισσότερα

Βασικές Αρχές του Pilates

Το Pilates διακρίνεται από τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίχθηκε ο θεμελιωτής του,J.Pilatesκαι το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα συστήματα εκγύμνασης.
Περισσότερα

Οφέλη του Pilates

Οφέλη του PilatesΤα αποτελέσματα που μπορείτε να περιμένετε από ένα ακριβές, ενημερωμένο και καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Βελτίωση της δύναμης, της ευελιξίας και της ισορροπίας
  • Τόνωση και χτίσιμο πολύ ισχυρών μυών χωρίς όγκο
Slide Structure: 
Μαθήματα Pilates στη Πάτρα

Pilates μία πλήρης μελέτη του ανθρώπινου σώματος

Το πιλάτες εστιάζει στην άσκηση μυαλού και σώματος,έτσι ώστε να συνεργάζονται,με στόχο τη συνολική καλή κατάσταση και με σκοπό να χτιστεί ένα υγιές σώμα, ένα υγιές μυαλό και μια υγιής ζωή.