Γνωριμία με την IyengarYoga 8-9 Νοεμβρίου

                                                                               Γνωριμία με την IyengarYoga
                                                                                   με τη Χάρι Λυρώνη
                                                                                       8-9 Νοεμβρίου
 
                                               ‘‘Aναζητώντας την εσωτερικότητα μέσω της εξωτερικής ευθυγράμμισης’’
 
Σάββατο 10.00-12.00

Η γνωριμία μας με την Iyengaryoga θα ξεκινήσει με ένα 2ωρο κλασικό μάθημα Iyengar που θα περιλαμβάνει άσανας από όλες τις ομάδες (όρθιες, ανεστραμμένες, καθιστές, κάμψεις προς τα εμπρός και προς τα πίσω, στροφέςκ.λπ.), έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν μία γενική εικόνα του συστήματος Iyengar. Το μάθημα θα εστιαστεί στις όρθιες άσανας,πουδιδάσκουν σωστή ευθυγράμμιση όλου του σώματος, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για τη σωστή εκτέλεση όλων των γιογκικών στάσεων, ενώ ο μαθητής αποκτά επίγνωση σε ό,τι αφορά τον τρόπο που κάθεται, στέκεται, περπατάει ή ακόμη και που κοιμάται. Παράλληλα, οι όρθιες στάσεις προσδίδουν σωματική δύναμη και ευρωστία, βελτιώνουν την κινητικότητα και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ βοηθούν στην επιμήκυνση της αναπνοής.


Σάββατο 17.00-19.00

Ένα 2ωρο απογευματινό μάθημα με έμφαση στις ανεστραμμένες άσανας που με την κατάλληλη προετοιμασία και εκτέλεση θα σας τονώσει ευχάριστα, ενώ παράλληλα θα ηρεμήσει και θα δραστηριοποιήσει τον εγκέφαλο, προσδίδοντάς σας νοητικό σθένος και αναζωογονώντας όλο το σώμα. Μεταξύ άλλων, οι ανεστραμμένες άσανας ενεργοποιούν τους αδένες, τονώνουν την κυκλοφορία και την αναπνοή, ενώ παράλληλα κατευνάζουν το νευρικό σύστημα και καταπραϋνουν τα συναισθήματα.


Κυριακή 10.00-12.00

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με ένα ευχάριστα δυναμικό κυριακάτικο πρωινό στη διάρκεια του οποίου θα εστιάσουμε στις κάμψεις προς τα πίσω, οι οποίες στην Iyengaryoga χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της κατάθλιψης! Οι κάμψεις προς τα πίσω είναι άκρως τονωτικές και αναζωογονητικές, ανοίγουν το στέρνο και διευκολύνουν την αναπνοή, αυξάνοντας την ενέργεια και ζωτικότητα. Κι ενώ βοηθούν τη σπονδυλική στήλη να αποκτήσει περισσότερη ελαστικότητα, τονώνουν τον εγκέφαλο, ενώ βοηθούν να αποκτήσει κανείς θάρρος και ανεβάζουν το ηθικό!

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα πρακτικής

Κόστος ανά μάθημα: 25 ευρώ
Κόστος διημέρου (τρία μαθήματα): 60 ευρώ
Για την καταβολή της προκαταβολής επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο  6979657701 για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των θέσεων και κατόπιν κάνετε κατάθεση με το ονοματεπώνυμο σας στον εξής τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΙΒΑΝ: GR2701102260000022663604837 & ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 226/636048-37 ΚΛΑΔΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και μας ενημερώνετε για τη συναλλαγή.
 
Πληροφορίες: τηλ.2610 000867 κιν. 697 96 57 701
 email:info@hathastudio.gr
 
Βιογραφικό

Χάρις Λυρώνη. Κατάγεται από την Κρήτη, ωστόσο γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάη του ’69. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα και άσκησε το επάγγελμα της μεταφράστριας για 14 συνεχή χρόνια, ώσπου η γιόγκα εμφανίστηκε στη ζωή της σαν ευλογία. Πιστοποιήθηκε ως δασκάλα της μεθόδου Iyengar από το ΙΥΑUK (Iyengar Yoga Association U.K.) και το Σεπτέμβρη του 1996, σε συνεργασία με τον δάσκαλο και συνοδοιπόρο της Χρήστο Παύλου ίδρυσε τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Σάκτι και το Shakti Yoga Studio, όπου διδάσκει Iyengar yoga, ενώ παράλληλα διοργανώνει oμιλίες σχετικά με τον ινδικό πολιτισμό, μαθήματα ινδικής φιλοσοφίας και σανσκριτικής γλώσσας, καθώς και σεμινάρια, workshops και yoga retreats στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρακολουθώντας μαθήματα ινδικής φιλοσοφίας και σανσκριτικής γλώσσας κοντά στον Δρ. Δημήτριο Βασιλειάδη ακολουθεί με αφοσίωση το προσωπικό της dharma και πορεύεται αεί διδασκόμενη.