Γνωριμία με το Aerial Silks

11 Θέσεις σας περιμένουν για ένα απολαυστικό μάθημα aerial silks με την Ελένη Ανδριοπούλου, ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Dirty Dance School ! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε έγκαιρα την θέση σας για ενώ Δωρεάν μαθημα! (οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση ακύρωσης. Ακυρώσεις γίνονται μέχρι και 3 μέρες πριν το μάθημα. Επικοινωνήστε μαζί μας…

Εναέρια ακροβατικά πανιά

Πρόκειται για ένα είδος ακροβατικού δρώμενου κατά το οποίο ο ακροβάτης εκτελεί διάφορες ακροβατικές φιγούρες καθώς αναρριχείται ..
Είναι συνδυασμός σωματικής άσκησης και χορού στον αέρα, με μέσο σύνδεσης τα πανιά (aerial silks). Συνδέουμε, λοιπόν, ασκήσεις δύναμης, ευλυγισίας, τεχνικής και εφευρετικότητας και δημιουργούμε ένα δυναμικό χορευτικό παιχνίδι.

——————————
Η εναέρια άσκηση, ωφελούν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Μέσα από αυτά δυναμώνουμε το σώμα μας, το κάνουμε πιο ευλύγιστο, πιο εύπλαστο, πιο όμορφο, πιο υγιές, ηρεμούμε την σκέψη μας, συγκεντρωνόμαστε, εκφραζόμαστε, χορεύουμε και δημιουργούμε.