Αγκαλιαζοντας την Κοσμικη Συνειδηση και τη 5η Διασταση

Η γνώση του Εαυτού μας επιτρέπει την συνειδητή επικοινωνία με τον μεγαλύτερο Πολυδιάστατο Εαυτό μας ,
αλλα και την ενσωμάτωση αυτής της διευρυμένης αίσθησης εαυτού στο φυσικό σώμα και την καθημερινή ζωή.
Με αυτό τον τρόπο συμμετέχουμε στην ανάπτυξη της συλλογικής μας συνειδητότητας που δημιουργή τη νέα πραγματικότητα για όλους.

   Μέσα από διαλογική συζήτηση ας αρχίσουμε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης  πίσω στον Αληθινό Διευρυμένο Εαυτό μας, στις ενδιαφέρουσες εμπειρίες μίας πραγματικότητας της 5ης διάστασης, μίας αναγνώρισης της Αλήθειας  αποδεχόμενοι  την  ¨ΕΝοτητα στη ποικιλομορφία  και την ποικιλομορφία στην ΕΝοτητα μας ¨.
Ο εγωικός εαυτός είναι  ενας άνθρωπος με πνευματικές ανησυχίες,  από την άλλη ο Ψυχικός Εαυτός ειναι ένα Πνεύμα που εχει ανθρώπινη εμπειρία. Καθώς ο Ψυχικός Εαυτός θα αρχίζει να καθοδηγή τη συνείδηση θα ζείτε μέσα στην Ροή που σημαίνει ότι παραδίδεστε στο Τώρα και ότι ζείτε τη ζωή από μέσα πρός τα έξω,  παρά από έξω πρός τα μέσα όπως το Εγώ –προσωπικότητα λειτουργεί.

   Η ανθρωπότητα  βρίσκεται στο σημείο εκείνο της ιστορίας της όπου τα πέπλα της λήθης θα φεύγουν ένα ένα  και είναι τότε που η συνείδηση μας θα διευρυνθή για να συμπεριλάβει όλα τα κομμάτια της ύπαρξης  που έχουν καταπιεστή, αγνοηθή και λησμονηθή.
Εάν μπορούσαμε να θυμηθούμε και να είμαστε σε επαφή με όλα τα κομμάτια του Αληθινού Εαυτού μας τότε θα είχαμε επίγνωση των μαθημάτων αλλά και των αιτιών για τις προκλήσεις στη ζωή μας. Οι προκλήσεις θα υπήρχαν ακόμα , όμως η σύγχυση και  η αμφιβολία ίσως να είχαν διαγραφή.

   Η μεγαλύτερη στροφή της συνειδητοτητάς μας είναι αυτή προς  την 5η διάσταση και τις διαστάσεις που ακολουθούν και αποτελεί την υπέρβαση  για την ανθρώπινη συνεήδηση. Ας δημιουργήσουμε με πλήρη επίγνωση την φωτεινή γέφυρα πρός την 5η διάσταση και τη Νέα Πραγματικότητα ας γίνουμε αγγελιοφόροι και βοηθοί για τους άλλους.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:

Σάββατο 21 Οκτωβρίου, Σάββατο 18 Νοεμβρίου & Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Ώρες: 
18:30 - 21:00 

Κόστος:
20 ευρώ το κάθε ένα ή 60 ευρώ και τα τρία  

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεωv 2610. 000867 & info@hathastudio.gr